>Ödül

>

Sevgili arkadaşım ,myoopienin dünyası , beni smart blogger ödülüne uygun görmüş.
Kendisine nezaketi için teşekkür ediyorum.
Bu ödülü alan arkadaşların yapması gerekenler;
1- Ödülü verenin linkini yayınlamak.
2- Ödülü verdiğin kişilere mutlaka haber vermek.
3- Bu ödülü verdiğin blog sahibinin linkini vermek..

Bende bu ödülü 7 arkadaşıma sevgilerimle gönderiyorum.

Sevgili kibele sofrası

Sevgili akasya kokusu
Sevgili arzumcum
Sevgili hülyanın mutfağı
Sevgili sedanın günlüğü
Sevgili sarıgül81

9 thoughts on “>Ödül

  1. >Ayy ablacım tesadüfe baakk.Bende kendimi nasıl anlatayım diye düşünedurayım şimdi sizlere sunmak için nette çiçek bakıyorum birkaçını aldım kaydettimdi.çok saol varol ablam..aldım başım üstüne koydum ödülünü.çok çok öptüm yüreği güzel ablam..ablaların hası özü sevgiler..

  2. >Çok katılıyorum dediğinize,,saygı ve sevgi.. burdan sonrası birbirine değer verdiğin için birbirini üzmekten sakınan insanlar olur zaten.Ah o saygı, o kadar önemli ki..Bence de isternirse olur, birsürü şeyde birleştikten sonra… Mutluluğunuz daim olsun, kızlarınızla hayat boyu sağlık huzur diliyorum sizlere.Yorumunuza teşekkür ederim.

  3. >Etkinliğime buyurunGönderen :http://missgibi.blogcu.com/40. PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNİN EV SAHİBİYİMSEVGİLİ ARKADAŞLARIM;http://porselendemlik.blogcu.comhttp://birdemliksohbet.comhttp://gelibolu17.blogspot.com/http://selmahlc.blogcu.com/tarafından hazırlanmış olan porselen demlik çay saati için6 NİSAN 2009-20 NİSAN 2009TARİHLERİ ARASINDAhttp://missgibi.blogcu.com/ YANİ BEN YAPACAĞIM.SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLERİ KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ.TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK.VE TARİFİNİZE”PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 40.HAFTA ” BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI VE BANA YORUM BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM.C BOXA BIRAKILAN NOTLAR GÖZDEN KAÇABİLİR LÜTFEN YORUM YAZIN.SENİ VE BU YORUMU OKUYAN HERKESİ DAVET EDİYORUM ZİYARET EDİPTE BİZZAT DAVET EDEMEDİĞİM DOSTLARIM LÜTFEN BU YAZIYI NERDE OKURSANIZ SİZDE KATILIN EMİNİMBU ETKİNLİK SAYESİNDE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ OLUYOR MUTLAKA KATILIMIZI BEKLİYORUM.. ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.ETKİNLİĞİMİZE YEMEK GÖNDERİLMEMESİNİ RİCA EDİYORUM.LÜTFEN ÇAYIN YANINDA VERİLECEK TARİFLER OLMASINA DİKKAT EDELİM.SEVGİLER

  4. >canım benim,kusuruma bakma.çok yoğunum gelemedim.ödülün için çok çok teşekkürler ediyorum.benide düşünmüş olmana çok memnun oldum.güzel yüreğine sağlık.iyiki varsın.gönül dolusu sevgiler.

Yorum bırakın