>Fırınlanmış kabak

>

Facebook ‘ta bugün ne pişirelim de bu tarifi gördüğümden beri kabağı bu şekilde yapıyorum.
Çok lezzetli oluyor.
Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Malzemeler
Kabak
1 yemek kaşığı un
Tuz
Zeytinyağı
Yoğurt
Sarımsak
Dereotu
Bir tutam sevgi

Yapılışı

Kabakları birer parmak genişliğinde kesin.
Sıvıyağ, un ve tuzla harmanlayın.
Yağlanmış ya da yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin.
Kabaklar yumuşayana kadar pişirin.
Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün.
Dereotu serpin.
Afiyet olsun.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s